\

Mercy College vs St. Thomas Aquinas (May 01, 2011)

 
Box Score
 

The Automated ScoreBook
Mercy College at St. Thomas Aquinas (Game 1)
May 01, 2011 at Dobbs Ferry, N.Y. (Mavericks Field)

Mercy College 2 (15-22,8-14)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
Lauricella 1b 
  Fiore 1b 
Ferrante 2b 
Bock rf 
  Lopez ph 
Simon ss 
  Terpstra ss 
  Park ph 
Grassano dh 
  Dern ph 
Gianzero cf 
Casten c 
Post 3b 
Lovera lf 
Savin p 
  Kowalczyk p 
  Kreig p 
  Thaiz p 
  Rodriguez p 
  Mignoli p 
Totals  29  24  10 
  

St. Thomas Aquinas 22 (21-20-1,11-12)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
Antenucci, Joe rf 
  DePool, Joe rf 
Barbalato, Nick cf/dh 
Malzahn, Vin 1b  13 
Moore, Fred dh/cf 
Wargo, George c 
  Campusano, Felipe c 
Santo, Christian 3b 
Apreda, Mike lf 
  D'Angelo, Nick lf 
Salerno, Frank 2b/ss 
Ahn, Andrew ss 
  Walraven, Mike 2b/ss 
Fochesato, Mark p 
  Puka, Mike p 
  Scott, Jonathan p/dh 
  x p/dh 
Totals  38  22  17  17  11  27  14 

Score by Innings                    R  H  E
-------------------------------------------
Mercy College....... 000 000 200 -  2  2  6
St. Thomas Aquinas.. 007 440 34X - 22 17  0
-------------------------------------------
E - Simon 2; Terpstra; Gianzero 2; Lovera. DP - Mercy 1. LOB - Mercy 4; STAC 9. 2B - Moore; D'Angelo; Salerno. 3B - Gianzero. HBP - Barbalato; Santo; Ahn. SH - Barbalato. SF - Moore; Santo. SB - Wargo; Salerno 3; Ahn. CS - Antenucci; Barbalato.

Mercy College   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
Savin L,4-3  3.0  13  19 
Kowalczyk   0.2 
Kreig   1.1 
Thaiz   1.0 
Rodriguez   1.0 
Mignoli   1.0 
  
St. Thomas Aquinas   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
Fochesato, Mark W,2-2  5.0  15  16 
Puka, Mike   2.0 
Scott, Jonathan   2.0 
x   0.0 

Win - Fochesato (2-2). Loss - Savin (4-3). Save - None. WP - Savin. HBP - by Savin (Ahn); by Kreig (Barbalato); by Mignoli (Santo). BK - Fochesato. PB - Campusano 2.

Umpires -
Start: 12:40 Time: 2:23 Attendance: 108

 
Play-by-Play
 

The Automated ScoreBook
Mercy College at St. Thomas Aquinas (Game 1)
May 01, 2011 at Dobbs Ferry, N.Y. (Mavericks Field)

Mercy College starters: 9/1b Lauricella; 12/2b Ferrante; 3/rf Bock; 4/ss Simon; 42/dh Grassano; 28/cf Gianzero; 14/c Casten; 21/3b Post; 5/lf Lovera; 17/p Savin;

St. Thomas Aquinas starters: 14/rf Antenucci; 6/cf Barbalato; 33/1b Malzahn; 25/dh Moore; 15/c Wargo; 9/3b Santo; 2/lf Apreda; 4/2b Salerno; 3/ss Ahn; 35/p Fochesato;

Mercy College 1st - Lauricella flied out to cf. Ferrante grounded out to ss. Bock popped up to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

St. Thomas Aquinas 1st - Antenucci singled. Antenucci out at second c to ss, caught stealing. Barbalato walked. Malzahn popped up to ss. Barbalato out at second c to 2b, caught stealing. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

Mercy College 2nd - Simon grounded out to ss. Grassano struck out looking. Gianzero grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

St. Thomas Aquinas 2nd - Moore singled to shortstop. Wargo flied out to lf. Santo struck out swinging. Apreda grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Mercy College 3rd - Casten grounded out to 1b unassisted. Post out at first 1b to p. Lovera flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

St. Thomas Aquinas 3rd - Salerno reached on an error by ss. Salerno stole second. Ahn flied out to rf. Salerno stole third. Antenucci walked. Barbalato grounded out to p, SAC, RBI; Antenucci advanced to second; Salerno scored, unearned. Malzahn walked. Moore doubled, RBI; Malzahn advanced to third; Antenucci scored, unearned. Wargo singled, 2 RBI; Moore scored, unearned; Malzahn scored, unearned. Wargo stole second. Santo walked. Santo advanced to second on a wild pitch; Wargo advanced to third. Apreda reached on an error by ss, advanced to second; Santo scored, unearned; Wargo scored, unearned. Salerno singled, advanced to second, RBI; Apreda scored, unearned. Ahn hit by pitch. Ahn stole second; Salerno stole third. Antenucci flied out to rf. 7 runs, 3 hits, 2 errors, 2 LOB.

Mercy College 4th - Lauricella grounded out to 2b. Ferrante popped up to 2b. Bock grounded out to c. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

St. Thomas Aquinas 4th - Terpstra to ss for Simon. Kowalczyk to p for Savin. Barbalato flied out to rf. Malzahn walked. Moore walked; Malzahn advanced to second. Wargo reached on an error by ss; Moore advanced to second; Malzahn advanced to third. Santo flied out to cf, SF, RBI; Malzahn scored. Apreda singled, RBI; Wargo advanced to second; Moore scored, unearned. Salerno doubled, RBI; Apreda advanced to third, scored on an error by lf, unearned; Wargo scored, unearned. Kreig to p for Kowalczyk. Ahn grounded out to 2b. 4 runs, 2 hits, 2 errors, 1 LOB.

Mercy College 5th - Campusano to c for Wargo. Terpstra struck out swinging. Grassano grounded out to ss. Gianzero walked. Gianzero advanced to second on a balk. Casten flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

St. Thomas Aquinas 5th - DePool to rf for Antenucci. DePool singled. Barbalato hit by pitch; DePool advanced to second. Malzahn singled, RBI; Barbalato advanced to second; DePool scored. Moore flied out to cf, SF; Barbalato advanced to third. Campusano singled, advanced to second on an error by cf, RBI; Malzahn advanced to third; Barbalato scored. Santo grounded out to 2b, RBI; Campusano scored; Malzahn scored. Fiore to 1b for Lauricella. D'Angelo to lf for Apreda. D'Angelo grounded out to 2b. 4 runs, 3 hits, 1 error, 0 LOB.

Mercy College 6th - Puka to p for Fochesato. Salerno to ss. Walraven to 2b. Walraven to ss for Ahn. Post flied out to cf. Lovera popped up to p. Walraven to 2b. Fiore grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

St. Thomas Aquinas 6th - Thaiz to p for Kreig. Salerno walked. Walraven flied out to lf. No play. DePool walked; Salerno advanced to second. Barbalato hit into double play ss to 2b to 1b; DePool out on the play; Salerno advanced to third. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Mercy College 7th - Barbalato to dh. Moore to cf. Ferrante singled. Bock walked; Ferrante advanced to second. Bock advanced to second on a passed ball; Ferrante advanced to third. Terpstra out at first p to ss to 1b, RBI; Bock advanced to third; Ferrante scored. Bock scored on a passed ball. Grassano flied out to rf. Gianzero tripled. Casten popped up to 2b. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

St. Thomas Aquinas 7th - Rodriguez to p for Thaiz. Malzahn flied out to rf. Moore walked. Campusano singled; Moore advanced to second. Santo singled; Campusano advanced to second; Moore advanced to third. D'Angelo singled, RBI; Santo advanced to second, advanced to third on an error by cf; Campusano scored; Moore scored. Salerno walked; D'Angelo advanced to second. Walraven reached on a fielder's choice, RBI; Salerno advanced to second; D'Angelo out at third lf to 3b; Santo scored. DePool out at first 3b to 2b. 3 runs, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

Mercy College 8th - Scott to p for Puka. Post flied out to cf. Lovera walked. Fiore popped up to ss. Ferrante grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

St. Thomas Aquinas 8th - Mignoli to p for Rodriguez. Scott to dh for Barbalato. x to p for Scott. Scott to p. x to dh. Scott struck out. Malzahn walked. Moore popped up to ss. Campusano singled; Malzahn advanced to second. Santo hit by pitch; Campusano advanced to second; Malzahn advanced to third. D'Angelo doubled, 2 RBI; Santo advanced to third; Campusano scored; Malzahn scored. Salerno singled, RBI; D'Angelo advanced to third; Santo scored. Walraven singled, RBI; Salerno advanced to second; D'Angelo scored. DePool flied out to lf. 4 runs, 4 hits, 0 errors, 2 LOB.

Mercy College 9th - Lopez pinch hit for Bock. Lopez grounded out to 2b. Park pinch hit for Terpstra. Park grounded out to 2b. Dern pinch hit for Grassano. Dern walked. Gianzero reached on a fielder's choice; Dern out at second ss to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.