\

LeMoyne College vs St. Thomas Aquinas (Apr 05, 2012)

 
Box Score
 

The Automated ScoreBook
LeMoyne College at St. Thomas Aquinas
Apr 05, 2012 at Pomona, NY (Provident Bank Park)

LeMoyne College 15 (21-6-1)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
Brett Botsford cf 
Zack Wiley rf/3b 
Matt Marra 3b 
   Nate Reynolds ph/rf 
Ryan Mahoney ss 
   Max Nagelsmith ph/ss 
Matthew Ciraco dh 
   Jeff DeLuglio dh 
Pat Wiese lf 
Paul Speicher 1b  13 
Kyle Kalaka c 
Vincent Redmond 2b 
Casey Cannon p 
   Ryan Davis p 
   Conor Nolan p 
Totals  43  15  16  11  13  12  27  17  17 
  

St. Thomas Aquinas 6 (20-10)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
Salerno, Frank ss 
   Romanella, Andrew 2b 
Barbalato, Nicholas cf 
Antenucci, Joe rf 
   Baerga, Rich lf 
Wargo, George c  10 
   Genao, Alex c 
Russo, Mike dh 
   Marotta, Matt ph 
Hancsak, Andrew 1b 
   Trozzo, Andrew ph 
   Maio, Steve 1b 
Susana, Stanley 3b 
Hirsch, Derek lf 
   D'Angelo, Nick ph/rf 
Bautista, Efrain 2b/ss 
Frank, Robert p 
   Tedesco, Tim p 
   Frawley, Ken p 
   Scott, Jon p 
   Enright, Tom p 
Totals  34  27  10 

Score by Innings                       R  H  E
----------------------------------------------
LeMoyne College..... 000 400 (11)00 - 15 16  1
St. Thomas Aquinas.. 220 000 2   00 -  6  9  2
----------------------------------------------
E - R. Mahoney; Salerno; Wargo. DP - LeMoyne 2; STAC 1. LOB - LeMoyne 17; STAC 5. 2B - Russo. HBP - Speicher; Redmond 2; Salerno. SH - Bautista. SB - Botsford; Salerno. CS - Wiley.

LeMoyne College   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
Casey Cannon W,3-0  7.0  27  30  12 
Ryan Davis   1.0 
Conor Nolan   1.0 
  
St. Thomas Aquinas   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
Frank, Robert   4.0  13  22 
Tedesco, Tim L,1-3  2.0  11 
Frawley, Ken   0.1 
Scott, Jon   0.1 
Enright, Tom   2.1  12  14 

Win - Cannon (3-0). Loss - Tedesco (1-3). Save - None. WP - Cannon; Frank. HBP - by Frank (Speicher); by Frank (Redmond); by Frank (Redmond); by Cannon (Salerno). PB - Wargo.

Umpires - HP: Lou DeLuise 1B: David Speranza
Start: 4:00 pm Time: 3:07 Attendance: 125
Weather: Sunny, cool
Tedesco faced 2 batters in the 7th.

 
Play-by-Play
 

The Automated ScoreBook
LeMoyne College at St. Thomas Aquinas
Apr 05, 2012 at Pomona, NY (Provident Bank Park)

LeMoyne College starters: 10/cf Botsford; 4/rf Wiley; 17/3b Marra; 6/ss R. Mahoney; 11/dh Ciraco; 2/lf Wiese; 9/1b Speicher; 8/c Kalaka; 15/2b Redmond; 12/p Cannon;

St. Thomas Aquinas starters: 3/ss Salerno; 6/cf Barbalato; 1/rf Antenucci; 15/c Wargo; 25/dh Russo; 27/1b Hancsak; 7/3b Susana; 44/lf Hirsch; 13/2b Bautista; 19/p Frank;

LeMoyne College 1st - Botsford walked. Wiley reached on a fielder's choice; Botsford out at second ss. Wiley out at second c to 2b, caught stealing. Marra walked. R. Mahoney struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

St. Thomas Aquinas 1st - Salerno flied out to lf. Barbalato grounded out to 1b. Antenucci singled to center field. Wargo singled to left field; Antenucci advanced to second. Russo doubled to left field, 2 RBI; Wargo scored; Antenucci scored. Hancsak struck out swinging. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

LeMoyne College 2nd - Ciraco struck out swinging. Wiese struck out looking. Speicher hit by pitch. Kalaka grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

St. Thomas Aquinas 2nd - Susana singled to center field. Hirsch singled to third base; Susana advanced to second. Bautista out at first 3b to 2b, SAC; Hirsch advanced to second; Susana advanced to third. Salerno singled to right center, 2 RBI; Hirsch scored; Susana scored. Salerno stole second. Barbalato out at first 1b to p; Salerno advanced to third. Antenucci grounded out to 2b. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

LeMoyne College 3rd - Redmond hit by pitch. Botsford walked; Redmond advanced to second. Wiley struck out looking. Marra struck out swinging. R. Mahoney singled to third base; Botsford advanced to second; Redmond advanced to third. Ciraco struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

St. Thomas Aquinas 3rd - Wargo flied out to rf. Russo flied out to cf. Hancsak grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

LeMoyne College 4th - Wiese walked. Speicher struck out swinging. Kalaka walked; Wiese advanced to second. Redmond hit by pitch; Kalaka advanced to second; Wiese advanced to third. Botsford walked, RBI; Redmond advanced to second; Kalaka advanced to third; Wiese scored. Botsford advanced to second on a wild pitch, advanced to third; Redmond scored; Kalaka scored. Wiley singled to center field, RBI; Botsford scored. Wiley advanced to second on a passed ball. Marra struck out looking. R. Mahoney flied out to cf. 4 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

St. Thomas Aquinas 4th - Susana grounded out to p. Hirsch singled to third base. Bautista lined into double play rf to 1b; Hirsch out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

LeMoyne College 5th - Tedesco to p for Frank. Ciraco singled to center field. Wiese grounded into double play 1b to ss to 1b; Ciraco out on the play. Speicher singled to center field. Kalaka reached on a fielder's choice; Speicher out at second 2b to ss. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

St. Thomas Aquinas 5th - Salerno walked. Barbalato reached on a fielder's choice; Salerno out at second ss to 2b. Antenucci grounded out to 2b; Barbalato advanced to second. Wargo grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

LeMoyne College 6th - Redmond grounded out to 2b. Botsford walked. Botsford stole second. Wiley flied out to rf; Botsford advanced to third. Marra walked. R. Mahoney struck out swinging, out at first c to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

St. Thomas Aquinas 6th - Russo flied out to cf. Hancsak struck out swinging. Susana grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

LeMoyne College 7th - Ciraco walked. Wiese walked; Ciraco advanced to second. Frawley to p for Tedesco. Speicher struck out swinging. Kalaka singled to right field, RBI; Wiese advanced to second; Ciraco scored. Redmond singled to third base; Kalaka advanced to second; Wiese advanced to third. Botsford singled to center field, 2 RBI, advanced to second; Redmond advanced to third; Kalaka scored; Wiese scored. Wiley singled to shortstop. Marra singled to center field, RBI; Wiley advanced to second; Botsford advanced to third; Redmond scored. Scott to p for Frawley. R. Mahoney reached on a fielder's choice; Marra advanced to second; Wiley advanced to third; Botsford scored on an error by c, assist by 3b, unearned. Ciraco popped up to 1b. Wiese walked, RBI; R. Mahoney advanced to second; Marra advanced to third; Wiley scored, unearned. Speicher reached on an error by ss; Wiese advanced to second; R. Mahoney advanced to third; Marra scored, unearned. Kalaka singled to right field, 2 RBI; Speicher advanced to second; Wiese scored, unearned; R. Mahoney scored, unearned. Redmond singled to right field, RBI; Kalaka advanced to second; Speicher scored, unearned. Enright to p for Scott. Botsford singled to left field, RBI; Redmond advanced to second; Kalaka scored, unearned. Wiley popped up to 2b. 11 runs, 8 hits, 2 errors, 2 LOB.

St. Thomas Aquinas 7th - D'Angelo pinch hit for Hirsch. D'Angelo reached on an error by ss. Bautista reached on a fielder's choice; D'Angelo out at second ss to 2b. Salerno hit by pitch; Bautista advanced to second. Salerno advanced to second on a wild pitch; Bautista advanced to third. Barbalato singled, 2 RBI; Salerno scored; Bautista scored, unearned. Antenucci grounded into double play 3b to 2b to 1b; Barbalato out on the play. 2 runs, 1 hit, 1 error, 0 LOB.

LeMoyne College 8th - Baerga to lf for Antenucci. D'Angelo to rf. Romanella to 2b for Salerno. Bautista to ss. Reynolds pinch hit for Marra. Reynolds walked. Nagelsmith pinch hit for R. Mahoney. Nagelsmith flied out to rf. DeLuglio to dh for Ciraco. DeLuglio singled to shortstop; Reynolds advanced to second. Wiese lined out to 2b. Speicher singled; DeLuglio advanced to second; Reynolds advanced to third. Kalaka struck out looking. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

St. Thomas Aquinas 8th - Wiley to 3b. Reynolds to rf. Nagelsmith to ss. Davis to p for Cannon. Wargo walked. Marotta pinch hit for Russo. Marotta struck out swinging. Trozzo pinch hit for Hancsak. Trozzo singled to right field; Wargo advanced to second. Susana struck out looking. D'Angelo grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

LeMoyne College 9th - Maio to 1b for Trozzo. Genao to c for Wargo. Redmond singled to left field. Botsford singled to left field; Redmond advanced to second. Wiley flied out to lf. Reynolds struck out swinging. Nagelsmith walked; Botsford advanced to second; Redmond advanced to third. DeLuglio reached on a fielder's choice; Nagelsmith advanced to second; Botsford out at third 3b. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

St. Thomas Aquinas 9th - Nolan to p for Davis. Bautista grounded out to ss. Romanella lined out to 1b. Barbalato grounded out to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.