\

Southwest Minnesota vs St. Thomas Aquinas (Mar 08, 2015)

 
Box Score
 

The Automated ScoreBook
Southwest Minnesota vs St. Thomas Aquinas
Mar 08, 2015 at Clermont, FL (Minneola Complex)

Southwest Minnesota 11 (5-3)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
Kalkman,K 1b  13 
Luttmann,A c 
Chadwick,M p 
   McDurmont,E p 
Neely,J rf 
Hanson,K 2b 
Carroll,K ss 
   Flack,S ph 
Koloc,T lf 
   Chavez,T ph 
Bunting,M 3b 
Reinsma,E cf 
Totals  35  11  17  10  21  12 
  

St. Thomas Aquinas 4 (1-4)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
McDonald, Samantha cf 
Nevola, Nikolette 1b 
Malloy, Brittany p/3b 
Mangan, Brittany rf 
McCarthy, Erin ss/2b 
   Nowak, Kimberly ss/p 
DiModugno, Danielle c 
Sosnicki, Julie 2b/p 
Emanuele, Briana 3b/ss 
Pagnani, Colleen lf 
Totals  26  21 

Score by Innings                  R  H  E
-----------------------------------------
Southwest Minnesota. 801 011 0 - 11 17  0
St. Thomas Aquinas.. 012 100 0 -  4  7  5
-----------------------------------------
E - Malloy; McCarthy; Nowak; Sosnicki 2. DP - SMSU 2. LOB - SMSU 7; STAC 5. 2B - Hanson,K(2); McDonald; Nowak; Sosnicki. 3B - Chadwick,M(1). SH - Kalkman,K(1). SF - Chadwick,M(2). SB - Kalkman,K(4); Luttmann,A(2).

Southwest Minnesota   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
Chadwick,M W,1-1  5.1  18  19 
McDurmont,E   1.2  11 
  
St. Thomas Aquinas   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
Malloy, Brittany L,0-1  2.0  16  18 
Nowak, Kimberly   3.0  10  12 
Sosnicki, Julie   2.0 

Win - Chadwick,M (1-1). Loss - Malloy (0-1). Save - None. WP - McDurmont,E 3; Malloy; Nowak.

Umpires -
Start: 6:00 pm Time: 1:43 Attendance: 103
Weather: 75 degrees. Partly Cloudy 5mph

 
Play-by-Play
 

The Automated ScoreBook
Southwest Minnesota vs St. Thomas Aquinas
Mar 08, 2015 at Clermont, FL (Minneola Complex)

Southwest Minnesota starters: 10/1b Kalkman,K; 17/c Luttmann,A; 7/p Chadwick,M; 12/rf Neely,J; 11/2b Hanson,K; 16/ss Carroll,K; 14/lf Koloc,T; 22/3b Bunting,M; 4/cf Reinsma,E;

St. Thomas Aquinas starters: 12/cf McDonald; 3/1b Nevola; 23/p Malloy; 24/rf Mangan; 10/ss McCarthy; 33/c DiModugno; 9/2b Sosnicki; 7/3b Emanuele; 4/lf Pagnani;

Southwest Minnesota 1st - Kalkman,K singled to shortstop. Luttmann,A singled to catcher; Kalkman,K advanced to second. Chadwick,M tripled through the right side, 2 RBI; Luttmann,A scored; Kalkman,K scored. Neely,J reached on an error by ss; Chadwick,M scored on a wild pitch. Hanson,K doubled to right field; Neely,J runner left early, out at first 1b unassisted. Carroll,K walked. Koloc,T singled, advanced to second on an error by 2b, RBI; Carroll,K advanced to third; Hanson,K scored. Bunting,M reached on an error by 2b, RBI; Koloc,T advanced to third; Carroll,K scored. Reinsma,E walked; Bunting,M advanced to second. Kalkman,K singled to left field, RBI; Reinsma,E advanced to second; Bunting,M advanced to third; Koloc,T scored. Luttmann,A struck out swinging. Chadwick,M singled up the middle, 2 RBI; Kalkman,K advanced to second; Reinsma,E scored, unearned; Bunting,M scored, unearned. No play. Neely,J grounded out to 3b. 8 runs, 7 hits, 3 errors, 2 LOB.

St. Thomas Aquinas 1st - McDonald doubled to left field. Nevola singled to catcher; McDonald advanced to third. Malloy grounded into double play 2b to 1b; Nevola out on the play. Mangan struck out swinging. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

Southwest Minnesota 2nd - Hanson,K singled up the middle. Carroll,K lined out to p. Koloc,T flied out to cf. Bunting,M singled to left field; Hanson,K advanced to second. Reinsma,E lined out to ss. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

St. Thomas Aquinas 2nd - Nowak to ss for McCarthy. Nowak grounded out to 2b. DiModugno walked. Malloy to 3b. Nowak to p. Emanuele to ss. Sosnicki doubled to left field; DiModugno advanced to third. Emanuele singled, RBI; Sosnicki advanced to third; DiModugno scored. Pagnani popped into double play c to 1b; Emanuele out on the play. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

Southwest Minnesota 3rd - Kalkman,K singled to third base. Kalkman,K stole second. Luttmann,A singled to catcher, advanced to second on an error by p; Kalkman,K advanced to third. Chadwick,M flied out to rf, SF, RBI; Luttmann,A advanced to third; Kalkman,K scored. Neely,J flied out to lf; Luttmann,A runner left early, out at third 3b unassisted. 1 run, 2 hits, 1 error, 0 LOB.

St. Thomas Aquinas 3rd - McDurmont,E to p for Chadwick,M. McDonald singled up the middle. Nevola grounded out to 3b; McDonald advanced to second. Malloy grounded out to ss. Mangan walked. Nowak doubled, 2 RBI; Mangan scored; McDonald scored. DiModugno popped up to 2b. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

Southwest Minnesota 4th - Malloy to ss. Emanuele to 3b. Hanson,K popped up to 2b. Flack,S pinch hit for Carroll,K. Flack,S flied out to cf. Koloc,T flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

St. Thomas Aquinas 4th - Carroll,K to ss for Flack,S. Sosnicki struck out swinging. Emanuele singled to right field. Emanuele advanced to second on a wild pitch. Pagnani walked. Pagnani advanced to second on a wild pitch; Emanuele advanced to third on a wild pitch. McDonald grounded out to 3b. Nevola walked; Pagnani advanced to third on a wild pitch; Emanuele scored on a wild pitch. Chadwick,M to p for McDurmont,E. Malloy grounded out to 3b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Southwest Minnesota 5th - Bunting,M singled up the middle. Reinsma,E grounded out to c unassisted. Bunting,M advanced to second on a wild pitch. Kalkman,K out at first p to 2b, SAC; Bunting,M advanced to third. Luttmann,A singled up the middle, RBI; Bunting,M scored. Luttmann,A stole second. Chadwick,M lined out to lf. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

St. Thomas Aquinas 5th - Mangan popped up to 1b. Nowak grounded out to ss. DiModugno popped up to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Southwest Minnesota 6th - Sosnicki to p for Nowak. McCarthy to 2b for Sosnicki. Neely,J grounded out to 2b. Hanson,K singled to third base. Carroll,K singled to right field; Hanson,K advanced to second. Chavez,T pinch hit for Koloc,T. Chavez,T singled, RBI; Carroll,K advanced to second, out at third 1b to 3b; Hanson,K scored. Bunting,M grounded out to p. 1 run, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

St. Thomas Aquinas 6th - Koloc,T to lf for Chavez,T. McCarthy grounded out to ss. McCarthy to 2b for Sosnicki. Sosnicki to p for McCarthy. Emanuele popped up to ss. Pagnani grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Southwest Minnesota 7th - Reinsma,E grounded out to 2b. Kalkman,K reached on a fielding error by ss. Luttmann,A singled to pitcher; Kalkman,K advanced to second, out at third 1b to 3b. Chadwick,M flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

St. Thomas Aquinas 7th - McDonald flied out to lf. Nevola grounded out to 2b. Malloy grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.