\

St. Thomas Aquinas vs Mercy College (Apr 04, 2015)

 
Box Score
 

The Automated ScoreBook
St. Thomas Aquinas at Mercy College (Game 1)
Apr 04, 2015 at Dobbs Ferry, N.Y. (Smith Field)

St. Thomas Aquinas 9 (8-14,2-7 ECC)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
McDonald, Samantha 2b 
Sosnicki, Julie p 
Malloy, Brittany 3b 
McCarthy, Erin ss 
DiModugno, Danielle c 
Mangan, Brittany lf 
Emanuele, Briana cf 
   Nowak, Kimberly 1b 
Pagnani, Colleen rf 
Nevola, Nikolette 1b 
Totals  35  17  21 
  

Mercy College 7 (3-20,2-6 ECC)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
Ueno 3b 
Gardiner 2b 
   Marzigliano ph 
   Palmieri 2b 
Golino dp 
   Jioia dp 
Couillard c 
Duford cf 
Lloyd lf 
   Gilaga lf 
   Bencomo lf 
Kielty p 
   Graziano p 
   Kirgan p 
   Powell ph 
Gutierrez rf 
Gross ss 
   Wade ss 
McCormick 1b 
Totals  33  13  20  13 

Score by Innings                  R  H  E
-----------------------------------------
St. Thomas Aquinas.. 120 140 1 -  9 17  2
Mercy College....... 100 310 2 -  7 13  1
-----------------------------------------
E - Malloy; DiModugno; Ueno. DP - STAC 1; Mercy 2. LOB - STAC 9; Mercy 7. 2B - McDonald; Sosnicki; Nowak; Wade. 3B - Graziano. HR - Couillard. HBP - Emanuele; Pagnani; Nevola. SH - Pagnani; Gardiner. SB - McDonald; Nevola. CS - McDonald.

St. Thomas Aquinas   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
Sosnicki, Julie W,6-5  7.0  13  33  35 
  
Mercy College   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
Kielty   2.0  12  13 
Graziano L,0-1  2.2  13  15 
Kirgan   2.1  10  11 

Win - Sosnicki (6-5). Loss - Graziano (0-1). Save - None. HBP - by Kielty (Emanuele); by Graziano (Nevola); by Graziano (Pagnani).

Umpires - HP: Wayne Jackson 1B: Craig Peterson
Start: 12:00 pm Time: 2:00 Attendance:
Weather: 48 degrees Sunny and Windy

 
Play-by-Play
 

The Automated ScoreBook
St. Thomas Aquinas at Mercy College (Game 1)
Apr 04, 2015 at Dobbs Ferry, N.Y. (Smith Field)

St. Thomas Aquinas starters: 12/2b McDonald; 9/p Sosnicki; 23/3b Malloy; 10/ss McCarthy; 33/c DiModugno; 24/lf Mangan; 7/cf Emanuele; 4/rf Pagnani; 3/1b Nevola;

Mercy College starters: 3/3b Ueno; 18/2b Gardiner; 5/dp Golino; 8/c Couillard; 54/cf Duford; 22/lf Lloyd; 38/p Kielty; 15/rf Gutierrez; 41/ss Gross; 44/1b McCormick;

St. Thomas Aquinas 1st - McDonald grounded out to p. Sosnicki singled to right field. Malloy singled to shortstop; Sosnicki advanced to second. McCarthy singled up the middle; Malloy advanced to second; Sosnicki advanced to third. DiModugno singled to left field, RBI; McCarthy advanced to second; Malloy advanced to third; Sosnicki scored. Mangan grounded into double play p to c to 1b; Malloy out on the play. 1 run, 4 hits, 0 errors, 2 LOB.

Mercy College 1st - Ueno singled down the rf line. Gardiner out at first c to 2b, SAC, bunt; Ueno advanced to second. Golino fouled out to 1b. Couillard singled to right center, RBI; Ueno scored. Duford fouled out to rf. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

St. Thomas Aquinas 2nd - Emanuele hit by pitch. Pagnani reached on a fielder's choice; Emanuele out at second 3b to ss. Nevola reached on a fielder's choice; Pagnani out at second 3b to ss. McDonald singled to left field; Nevola advanced to second. Sosnicki doubled to left field, 2 RBI; McDonald scored; Nevola scored. Malloy grounded out to p. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

Mercy College 2nd - Mangan to rf. Nowak to 1b for Emanuele. Pagnani to cf. Nevola to lf. Nowak to 1b for Emanuele. Lloyd struck out swinging. Kielty struck out swinging. Gutierrez singled to shortstop. Gross popped up to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

St. Thomas Aquinas 3rd - McCarthy singled to center field. Graziano to p for Kielty. DiModugno reached on a fielder's choice; McCarthy out at second ss unassisted. Mangan reached on a fielder's choice; DiModugno out at second 2b to ss. Nowak flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Mercy College 3rd - Ueno popped up to p. Gardiner fouled out to 1b. Golino flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

St. Thomas Aquinas 4th - Wade to ss for Gross. Pagnani grounded out to ss. Nevola hit by pitch. McDonald singled to right center; Nevola advanced to third. McDonald stole second; Nevola stole home. McDonald out at third c to 2b to c to 3b, caught stealing. Sosnicki grounded out to 2b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

Mercy College 4th - Couillard grounded out to 2b. Duford out at first 1b to 2b, bunt. Lloyd singled down the rf line. Graziano tripled to left field, RBI; Lloyd scored. Gutierrez singled to right field, RBI; Graziano scored. Wade doubled to left center, RBI; Gutierrez scored. Ueno struck out swinging. 3 runs, 4 hits, 0 errors, 1 LOB.

St. Thomas Aquinas 5th - Malloy reached on a throwing error by 3b. McCarthy singled to right field; Malloy advanced to second. DiModugno singled to left field, RBI; McCarthy advanced to second; Malloy scored, unearned. Mangan singled down the lf line, RBI; DiModugno advanced to second; McCarthy scored. Nowak struck out looking. Pagnani hit by pitch; Mangan advanced to second; DiModugno advanced to third. Nevola popped up to ss. McDonald doubled to right center, 2 RBI; Pagnani advanced to third; Mangan scored, unearned; DiModugno scored, unearned. Kirgan to p for Graziano. Sosnicki lined out to ss. 4 runs, 4 hits, 1 error, 2 LOB.

Mercy College 5th - Marzigliano pinch hit for Gardiner. Marzigliano singled to right center. Golino reached on a fielder's choice; Marzigliano out at second 3b to 2b. Couillard singled to left field; Golino advanced to second. Duford singled to shortstop; Couillard advanced to second; Golino out at second ss unassisted. Lloyd singled to left field, RBI; Duford advanced to second; Couillard scored. Kirgan grounded out to 2b. 1 run, 4 hits, 0 errors, 2 LOB.

St. Thomas Aquinas 6th - Malloy singled to center field. McCarthy lined out to 3b. DiModugno singled down the lf line; Malloy advanced to second. Mangan grounded into double play 2b to 1b; DiModugno out on the play. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

Mercy College 6th - Marzigliano to 2b. Gilaga to lf for Lloyd. Gutierrez reached on a dropped fly by c. Wade reached on a fielding error by 3b; Gutierrez advanced to second. Ueno grounded into double play 3b to 1b; Wade advanced to second; Gutierrez out on the play. Palmieri to 2b for Marzigliano. Palmieri flied out to 3b. 0 runs, 0 hits, 2 errors, 1 LOB.

St. Thomas Aquinas 7th - Nowak doubled to center field. Pagnani grounded out to p, SAC, bunt; Nowak advanced to third. Nevola flied out to lf. McDonald singled to shortstop, RBI; Nowak scored. Sosnicki singled to left field; McDonald advanced to third. Malloy reached on a fielder's choice to shortstop; Sosnicki advanced to second; McDonald out at home ss to c. 1 run, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

Mercy College 7th - Jioia to dp for Golino. Jioia walked. Couillard homered to right field, 2 RBI; Jioia scored. Duford grounded out to 3b. Bencomo to lf for Gilaga. Bencomo singled to second base. Powell pinch hit for Kirgan. Powell fouled out to c. Gutierrez struck out swinging. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.